In het ontwerp houden wij rekening met uw wensen en geven adviezen. Welke stijl past bij u? Klassiek, landelijk, modern of juist functioneel? Waar gaat u uw tuin voor gebruiken? Heeft u groene vingers? Gaat u graag bbq-en? Heeft u beperkt tijd voor uw tuin? Maak uw wensen aan ons kenbaar voor een tuin die aansluit bij uw behoeftes en gebruik.

Op basis van het eerste gesprek kunnen wij het ontwerp voor uw tuin gaan maken. Het voorlopige ontwerp wordt na ca. drie weken bij ons op het bedrijf gepresenteerd. In onze showroom laten wij u dan ook diverse materialen laten zien die wij in uw tuin kunnen verwerken. Wij geven dan ook een kostenindicatie voor de aanleg van uw tuin. Sluiten de ontwerp idee├źn en de kostenindicatie aan bij uw verwachtingen? Dan kunnen wij eventuele aanpassingen verwerken in het definitieve plan. Tezamen met het definitieve ontwerp ontvang u ook onze gespecificeerde offerte voor de aanleg. Bij een definitief akkoord werken wij ook een beplantingsplan uit.

Naast het tuinontwerp kunnen wij ook beplantingsplannen en verlichtingsplannen verzorgen. 
Via onderstaande knoppen kunt u het formulier invullen om uw wensen alvast kenbaar te maken. Dit vormt de basis voor het eerste gesprek.

Een goed doordacht tuinontwerp is de basis voor elke tuin

Beplantingsplan

Het kiezen van de juiste beplanting voor uw tuin kan lastig zijn. Naast de grondsoort zijn factoren zoals wind, zon en gebruik hierbij belangrijk. Wij adviseren u hierin graag om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Tuinontwerp is maatwerk

Een tuin is heel persoonlijk. Iedere ruimte vraagt ook om een eigen benadering en invulling. Wij komen graag met u in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Eerste vrijblijvend gesprek
  • 3D Impressie mogelijk
  • Moodboard voor de juiste beleving
  • Voorbeeldmaterialen in onze showroom

Enkele voorbeelden van door ons gerealiseerde ontwerpen

Een impressie

Klanttevredenheid

Wij gaan voor duurzame relaties. Sommige klantrelaties gaan al meer dan veertig jaar mee.

Niet te klein en niet te groot

Met onze bedrijfsomvang van 10-15 werkzame personen hebben wij korte lijnen.

Uitgebreid machinepark

Goed gereedschap is het halve werk. Wij beschikken over een uitgebreid modern machinepark

Het Team

Een vakkundig en betrokken team vormt de basis voor een goed resultaat.