Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tuinonderhoud, wij doen het veel en met plezier. Van kleine stadstuinen tot grote landschappelijke tuinen. Wij verzorgen alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor uw tuin; het snoeien van de fruitbomen en heesters, het scheuren van de vaste planten, het maaien van de gazons, verticuteren, bemesten, enzovoorts. 

Tijdgebrek? Geen groene vingers? Wij helpen u graag met de verzorging van uw tuin

Hoe werkt het? Wij kunnen op oproepbasis werken (tegen uurtarief). U kun ons ook inschakelen voor een voor- en najaarsbeurt of vakantieonderhoud, maar ook jaarcontracten zijn mogelijk. Hiermee bent u het hele jaar verzekerd van een goed verzorgde tuin.Voor een jaarcontract maken wij een jaarplanning voor de uit te voeren werkzaamheden. U weet vooraf wat de kosten per jaar zullen zijn en u ontvangt ieder kwartaal een deelfactuur. U betaalt het onderhoudscontract dus in delen en ook nog eens aan het einde van het kwartaal. U krijgt zoveel mogelijk uw eigen vaste hovenier in uw tuin, waardoor de lijnen kort blijven.

Tuinrenovatie Geheel of gedeeltelijke aanpassingen in uw tuin

Het is niet altijd noodzakelijk om de hele tuin opnieuw aan te leggen. Soms kunnen kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Denk hierbij aan aanpassingen in de beplanting, het plaatsen van een pergola of bijvoorbeeld een overkapping. Wij denken graag met u mee.

Een nieuw gazon

Heeft u een bestaand gazon dat u graag wilt vernieuwen? Wij verwijderen uw huidige grasmat met een speciale zodensnijder en voeren de vrijkomende zoden voor u af. Wij egaliseren de toplaag en bemesten het geheel. U dient alleen het gazon zo kort mogelijk te maaien voordat wij het oude gazon komen verwijderen. Wij gebruiken graszoden zonder net.

  • Een nieuw gazon in 1 dag
  • Mooi vlak gazon
  • Graszoden zonder net
  • Na 14 dagen weer belastbaar

Waarom kiezen voor Struiksma Hoveniers?

een kleine greep uit onze diensten

Voor- en najaarsbeurt van uw tuin

Uw tuin helemaal klaar voor het komende seizoen

Gazononderhoud

Verticuteren, bemesten, maaien, tot het volledig vernieuwen van uw gazon met behulp van onze zodensnijder

Snoeien en vellen van bomen

Het vrijkomende groenafval voeren wij voor u af

Aanpassen beplanting

Het aanpassen of volledig vernieuwen van uw beplanting